Златен медал на Есенен панаир Пловдив 2012 PDF Stampa E-mail
There are no translations available.

Loading Player...

Енергийна къща Тракия е мажоритарен собственик на най-голямата фабрика за производство на еко-пелети в България Ахира АД. Фирмата вече шест години е на българския пазар и се е утвърдила като лидер в производството на еко-пелети в страната. Продукцията и е приета много добре не само на българския, но и на европейския пазар. Фирмата произвежда и търгува с дърва за огрев в различни разфасовки.

През септември 2012 г. Енергийна къща Тракия започна ново производство на дървени въглища по ретортен способ при спазване на всички екологични норми и контрол на производството. Фирмата пусна и нова линия за производство на еко-брикети с капацитет 1 тон на час. Енергийна къща Тракия е официален дистрибутор на водещи български и италиански фирми, производители на пелетни котли, печки и системи за отопление с пелети.

Енергийна къща Тракия бе отличена на Международния есенен панаир Пловдив 2012 със Златен медал и диплом за дървесни еко-пелети.

 
Benvenuti a energyhouse-bg.com PDF Stampa E-mail

Benvenuti nel nuovo sito di Casa dell'energia Tracia!

Qui troverete informazioni aggiornate sulla nostra azienda e prodotti, produrre ed offrire.

Non esitate a contattarci se avete domande o commenti!

 
Partecipazione alla Fiera Internazionale - Plovdiv PDF Stampa E-mail

Partecipazione di Cassa'dell energia Tracia nella mostra specializzata ENECO alla Fiera Internazionale Tecnica - Plovdiv 2011