Златен медал на Есенен панаир Пловдив 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
There are no translations available.

Loading Player...

Енергийна къща Тракия е мажоритарен собственик на най-голямата фабрика за производство на еко-пелети в България Ахира АД. Фирмата вече шест години е на българския пазар и се е утвърдила като лидер в производството на еко-пелети в страната. Продукцията и е приета много добре не само на българския, но и на европейския пазар. Фирмата произвежда и търгува с дърва за огрев в различни разфасовки.

През септември 2012 г. Енергийна къща Тракия започна ново производство на дървени въглища по ретортен способ при спазване на всички екологични норми и контрол на производството. Фирмата пусна и нова линия за производство на еко-брикети с капацитет 1 тон на час. Енергийна къща Тракия е официален дистрибутор на водещи български и италиански фирми, производители на пелетни котли, печки и системи за отопление с пелети.

Енергийна къща Тракия бе отличена на Международния есенен панаир Пловдив 2012 със Златен медал и диплом за дървесни еко-пелети.

 
Καλώς energyhouse-bg.com! PDF Εκτύπωση E-mail

Καλώς ήρθατε στην νέα ιστοσελίδα της Ενέργεια σπίτι Θράκη!

Εδώ θα βρείτε ενημερωμένες πληροφορίες για την εταιρεία μας και τα προϊόντα που παράγουμε και προσφέρουμε.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια!

 
Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση - Φιλιππούπολη PDF Εκτύπωση E-mail

Συμμετοχή του Ενέργεια σπίτι Θράκη ενέργειας στην έκθεση εξειδικευμένα ENECO στη Διεθνή Τεχνική Έκθεση - Φιλιππούπολη 2011