Ενέργεια σπίτι Θράκη PDF Εκτύπωση E-mail

Ενέργεια σπίτι Θράκη είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στη Βουλγαρία ασχολείται με την επεξεργασία και οικολογική διάθεση ξυλείας.

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής ξύλου ekopeleti στη Βουλγαρία, η οποία έχει εργαστεί πέντε χρόνια σχετικά με την βουλγαρική και ευρωπαϊκή αγορά. Δουλεύουμε για τις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις στην Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Αυστρία και άλλες.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει και εμπορεύεται ξύλα από διάφορα δέντρα /δρυς, οξιά, γαύρος, κλπ./ Σε πακέτα κατόπιν αιτήματος. Τον Φεβρουάριο του 2012 την έναρξη ενός νέου παραγωγή του άνθρακα για την εσωτερική διαδικασία του περιβάλλοντος, και εγγυημένη υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε συμμόρφωση με όλα τα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Ενέργεια σπίτι Θράκη ο επίσημος διανομέας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς κατασκευαστές του ιζήματος λέβητες, σόμπες και τα συστήματα θέρμανσης με σφαιρίδια. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό, εγκατάσταση, εγγύηση και την εξυπηρέτηση.

Καθαρίστε την ενέργεια από τη φύση!