Енергийна къща Тракия PDF Печат Е-поща

Loading Player...

Енергийна къща Тракия е една от най–динамично развиващите се фирми в България, занимаващи се с преработка и екологично оползотворяване на дървесина.

Ние сме собственици на най–голямата фабрика за производство на дървесни екопелети в България, която работи вече шест години на българския и европейски пазар. Ние работим за големи търговски фирми в Италия, Гърция, Турция, Австрия и други.

Фирмата ни произвежда и търгува с дърва за огрев от различни дървесни видове /дъб, бук, габър и др./ в разфасовки по желание на клиента.

През септември 2012 г. Енергийна къща Тракия започна ново производство на дървени въглища по ретортен способ при спазване на всички екологични норми и контрол на производството. Фирмата пусна и нова линия за производство на еко-брикети с капацитет 1 тон на час.

Енергийна къща Тракия бе отличена на Международния есенен панаир Пловдив 2012 със Златен медал и диплом за дървесни еко-пелети.

Енергийна къща Тракия е официален дистрибутор на водещи италиански фирми, производители на пелетни котли, печки и системи за отопление с пелети. Предлагаме цялостни решения, консултиране, проектиране, монтиране, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

За чиста енергия от природата!